quality

Osiguranje kvalitete

Imajući u vidu svakodnevno povećanje kvalitativnih kriterija na tržištu, povećanja konkurentnosti i sve sofisticiranijih zahtjeva klijenata, poduzeće Cromont je odabralo put certificiranja kako svog tehničkog tima tako i proizvodnog pogona, a u konačnici i samih proizvoda. Za potrebe osiguranja kvalitete poduzeće Cromont je implementiralo sustav upravljanja kvalitetom EN ISO 9001:2000, a kao nastavak orijentiranosti prema klijentima sustav upravljanja uskladilo sa novom normom EN ISO 9001:2008.

Svi proizvodi poduzeća Cromont su projektirani i realizirani sa maksimalnim poštivanjem važećih normativa tijekom cijelokupnog procesa izrade od projektiranja preko odabira certificiranih materijala za izradu, procesa izrade proizvoda pa do same isporuke finalnom klijentu. Implementiranje važećih normativa i ispunjavanje svih zahtjeva klijenata na najvišoj razini je primarni cilj cjelokupnog stručnog tima poduzeća Cromont.

Ostali standardi

Pored ovog osnovnog standarda poduzeće je implementiralo i standarde koji su direktno vezani za grupe proizvoda koji su u ponudi poduzeća Cromont:

  • DIN EN ISO 3834-3
  • PED 97/23 EG
  • AD2000 HP0
  • EN 13445-4

Vrhunski materijali za izradu Inox postrojenja i cjevovoda